Propostes per dinar amb cuina de Nadal 1.Escudella barrejada amb galets i pilota    Capó de pagès farcit (4,5 kg)      17,85  €/ració    2.Crema de marisc i arròs salvatge    Turbot amb llagostins, ceps i raïm amb salsa de llimona i porros    32,90  €/ració  3.Canelons trufats de 4 carns    Rapet de platja al forn amb salsa verda, gambes, llagostins, pernil ibèric, espàrrecs i ceba platillo     31,80  €/ració   4.Canelons de rap, lluç i gambes amb beixamel de marisc    Pollastre de pagès farcit  21,22  €/ració 5.Risottom de gambes, sèpia i ceps amb un suquet de sèpia    Calamars farcits de ceps i gambes amb escamarlans     36,00  €/ració   6.Timbal de salmó fumat amb llamàntol, llagostins i advocats    Confit d’ànec amb bolets confitats i carxofes       35,80  €/ració Propostes per dinar amb salat 1.Croquetes de marisc    Canapè de caviar   Canapè gambetes    Broqueta de pernil de “bellota i pinya”    Broqueta de salmó i tomàquet    Cullareta de salpicó de llagostins    Mini coca d’escalivada    Mini xapata amb formatge    Mini xapata amb pernil de “bellota”    Brioix amb roast beaf    Torró     18,85  €/pax (12 pax mínim)    2.Mini quiche    Torrada pernil ibèric de “bellota”    Torradetes de foie    Mousse de brandada de bacallà amb olivada    Mousse de ceps amb tofona    Cullareta de favetes i pernil    Cullareta de pop a la gallega    Broquetes d’ou de guatlla, gamba i salsa rosa    Broquetes de salmó, espàrrec i salsa fines herbes    Tast de salpicó de llagostins    Tast de roast beaf    Rebosteria   25,36  €/pax (12 pax mínim)                  
CUINA NADAL
. . . . . . . .