Propostes per dinar amb cuina de Nadal 1.Escudella barrejada amb galets i pilota    Capó de pagès farcit (4,5 kg) 214,35€/12 ra      17,85  €/ració    2.Crema de marisc i peix amb broqueta de sipietes, rap i llagostins    Llobarro al forn farcit de llagostins amb oli de marisc i vainilla,    amb guarnició de patata panadera i alls tendres cruixents    29,30  €/ració  3.Canelons trufats de 4 carns    Suquet de rap amb vieires i guarnició de naps, carabassó i pastanaga tornejades      24,80  €/ració   4.Canelons de rap, lluç i gambes amb beixamel de marisc    Roastbeef amb salsa de tòfona, juliana de verdures i ou filat  20,10  €/ració 5.Canelons de ceps i gambes    Calamars farcits de ceps i gambes sobre gratinat de patata i botifarra de perol amb salsa americana     25,20  €/ració   6.Cocktail de llagostins amb cranc, poma, pinya, cabdells de Tudela, ous i la nostra salsa rosa   Confit d’ànec amb pastisset de xirivies, broqueta de pinya a la planxa i salsa de taronja       22,30 €/ració Propostes per dinar amb salat 1.Croquetes de marisc    Mini quiche    Canapè de caviar    Canapè rocafort    Broqueta d’ou de guatlla, gamba i salsa rosa    Broqueta salmó i tomàquet    Cullereta de salpicó de llagostins    Mini xapata amb formatge    Mini xapata amb pernil de “bellota”    Brioix amb roastbeef    Torró     18,85  €/pax (12 pax mínim)    2.Cigarret cruixent de brie i poma    Llagostí amb garavardina    Torrada de pernil ibèric de “bellota”    Torradetes de foie    Mousse de brandada de bacallà amb olivada    Mousse de ceps amb tòfona    Cullareta de pop a la gallega    Pinxo de gambes, surimi, tomàquet i maionesa    Broquetes de pernil ibèric i pinya    Tast de tàrtar de salmó marinat    Tast de roastbeef    Rebosteria   25,85  €/pax (12 pax mínim)                  
CUINA NADAL
. . . . . . . .