1957  Adquisició de la Pastisseria Condado al carrer Mallorca 210 de Barcelona Consolidació de les tradicions pastisseres Desenvolupament dels productes de diari Introducció de la pastisseria salada 1974  Reformes del local del carrer Mallorca Introducció dels plats cuinats, de gelats i dels serveis de càtering Desenvolupament  de la pastisseria 1998  Obertura de Mos al carrer Via Augusta 112 de Barcelona Un nou local com a reforma i ampliació de productes i serveis. Producció pròpia de dolç, salat, cuina, bomboneria i gelats Serveis de càtering, a domicili , per emportar i degustació en el propi local 1999  Premi a la Millor Iniciativa Comercial de Barcelona a La Millor Botiga del Món Premi LAUS 99 a la Imatge Corporativa 2003  Reforma i reestructuració d’un nou concepte de pastisseria Una pastisseria molt més variada, fresca i lleugera. Uns sistemes d’elaboració més higiènics i optimizables Adaptació de la cuina al processos d’acoblament i de coccions al buit Participació en el saló de La Xocolata 2005 2006  Canvi de nom comercial de Mos a Bocí Nova imatge corporativa Desenvolupament de la web Participació en el saló de La Xocolata 2006 Participació en les diferents edicions de la Mostra de la Xocolata 2007 i 2008 2011  Bocí a la feina Nou servei de càtering per la gent que menja en el lloc de treball Nova web i facebook
1957 - 2016
QUI SOM